Home

Fotoboek

Voor/na

Gezondheid

Voeding

Gastenboek

Contact

Info


 

 

| Greenfields |

 

Produkten: Greenfields®

Greenfields shampoo is samengesteld uit de beste ingrediënten, die nodig zijn om een hond of kat optimaal te verzorgen. Na 2 jaar research hebben zij een unieke formule gevonden. De fijnste derviaten zorgen er voor dat er een microscopisch dunne film achter blijft, die er voor zorgt dat huid en haar in top vorm blijven en uitdroging voorkomen. De beste oliën vanuit de hele wereld zijn ook aan deze shampoo's toegevoegd. Maar nog waren zij niet tevreden. Vogels gaven hun het antwoord naar kwaliteit. Vogels houden hun veren in topconditie. Het fijne hiervan hebben zij onderzocht, en met zich meegebracht, dat zij er in geslaagd zijn, producten te maken die in staat zijn de huid en vacht het gehele jaar in topconditie te houden. Dit alles maakt Greenfields shampoo zo uniek.

Wat zijn de voordelen:

extra mild - u kunt uw huisdier er regelmatig mee wassen
bevat natuurlijke oliën - vrij van gif en andere schadelijke stoffen
verzorgen huid en vacht - bevat micro-vezels van zijde
zuinig in gebruik

Samen met conditioners en bevochtigers hebben zij heilzame proteïnen toegevoegd, om er zeker van te zijn dat de uiteindelijke formule zo zacht mogelijk is. Het gebruik van Greenfields shampoo zal absoluut geen irritatie veroorzaken, als shampoo in de ogen van het dier komt.

Met uw aankoop van Greenfields producten steunt u elk jaar een goed doel. Dit jaar is dat Kids for Animals, de jeugdclub (van 0 tot 18 jaar) van de dierenbescherming. Kids for Animals probeert via voorlichting iets te doen aan het feit dat veel dierenleed onstaat uit onwetendheid. Greenfields shampoo is in onze salon te koop.

Prijs: 5,75 euro voor 250 mL.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © TRIMSALON LOTHLÓRIEN. All rights reserved.

 


   


De trimsalon


Behandeling


Impressie


Reportage


Produkten
 


Onderwerp


Mijn hond