Home

Fotoboek

Voor/na

Gezondheid

Voeding

Gastenboek

Contact

Info


 


Onze trimsalon is gespecialiseerd in de vachtverzorging van de West Highland White Terrier (ook wel bekend als Westie), maar andere rassen zijn eveneens welkom. Via deze site kunt u vast een beetje kennis maken met ons en onze salon. Wij zijn een trimsalon, waar kwaliteit voorop staat en waar aan elke hond individueel aandacht wordt besteed. Dit betekent dat er slechts één hond tegelijk behandeld wordt. Deze behandeling is gericht op het soort vacht, waarbij het in stand houden van die vachtsoort ons belangrijkste doel is.

Via de diverse pagina's kunt u zien en lezen hoe de salon eruit ziet, van welke apparatuur wij zijn voorzien, en welke produkten wij gebruiken en gaan verkopen. Een routebeschrijving naar onze salon vindt u via de informatie-pagina.

Er is ook een pagina met elke maand een interessant onderwerp. Deze onderwerpen kunnen over uiteenlopende zaken gaan, afwisselend tussen gezondheid, gedrag, voeding en wat er nog meer ter sprake kan komen. Bezoek deze pagina dus regelmatig en heeft u vragen of opmerkingen, of weet u een onderwerp dat u graag als onderwerp van de maand wilt zien, aarzel dan niet en stuur een email. U vindt het adres op de informatie-pagina!

Aan deze site wordt nog volop gewerkt. Het kan dus zijn dat enkele linken nog niet werken. Binnenkort echter zullen alle pagina's toegankelijk zijn. Bezoek ons dus regelmatig!

Laat u voordat u de site verlaat nog even een berichtje in het gastenboek achter?  

Tot ziens!

 

 

 


vlag

 

Onze trimsalon is lid van de ABHB, de belangenvereniging voor gediplomeerde hondentrimmers.

Klik HIER voor meer informatie.

Last update: 02-08-2010

 

Copyright © TRIMSALON LOTHLÓRIEN. All rights reserved.

 


   


De trimsalon


Behandeling


Impressie


Reportage


Produkten
 


Onderwerp


Mijn hond