Home

Fotoboek

Voor/na

Gezondheid

Voeding

Gastenboek

Contact

Info


 


Informatie

Openingstijden: maandag, woensdag en donderdag van 09.30 - 15.30 uur. Op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Ons adres is: Kornetstraat 54, 1312 XG in Almere. Voor een routebeschrijving naar onze salon klikt u hier.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het toiletteren van uw Westie, maar ook met andere kleine en middelgrote rassen.

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Behandelkosten zijn gebaseerd op een uurtarief van 35,00 euro. Vaste tarieven per ras zijn moeilijk aan te geven, aangezien de toestand van de vacht kan zorgen voor enig verschil in behandelingsduur en daardoor ook verschil in prijs kan opleveren.
Voor anti-parasiet behandelingen (o.a. vlooienbehandeling) wordt standaard 10,00 euro extra in rekening gebracht. Bij veel klitten wordt het tarief voor ontklitten van 15,00 euro toegevoegd aan de normale prijs.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling dient contant te geschieden. Pinnen is bij ons op dit moment helaas nog niet mogelijk.

Indien u uw afspraak niet minimaal 48 uur van tevoren afmeldt of verplaatst, kan deze volgens de gedeponeerde voorwaarden van de ABHB mogelijk in rekening worden gebracht.

Wij zijn aangesloten bij de ABHB, de belangenvereniging voor professionele en gediplomeerde trimmers. Voor meer informatie over deze vereniging klikt u hier.

Voor meer informatie over behandelingen en prijzen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 036-5362367, of uw vragen via email stellen, waarvoor u hier kunt klikken.

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Lelystad onder nummer 39081016

 

 

Copyright © TRIMSALON LOTHLÓRIEN. All rights reserved.

 


   


De trimsalon


Behandeling


Impressie


Reportage


Produkten
 


Onderwerp


Mijn hond