Home

Fotoboek

Voor/na

Gezondheid

Voeding

Gastenboek

Contact

Info


 


De trimsalon

Trimsalon Lothlórien is gevestigd in Almere Stad, aan de rand van Pampushout. De salon is uitgerust met moderne apparatuur, zoals bijvoorbeeld een waterblazer, een steriliseerapparaat, en een elektrische trimtafel. Het bad is verhoogd en ingebouwd in een hoek ter voorkoming dat de hond uit het bad springt.

De eigenaresse van de trimsalon heeft in 1998 het vakbekwaamheidsbewijs voor het Hondentrimmen gehaald. Naast de gespecialiseerde kennis voor het trimmen van Westies, heeft zij meer dan gemiddelde kennis van het trimmen van Australische Terriërs en Oudduitse Herdershonden.

Naast de doorsnee diploma's en certificaten voor het trimmersvak, waaronder dus het aanvullende certificaat voor de Westie, beschikt zij ook over andere diploma's, waaronder AOV, veterinaire homeopathie en veterinair voedingsadviseur.

Natuurlijk is de trimsalon aangesloten bij de ABHB, de beroepsorganisatie voor professionele en gediplomeerde trimmers. Hierdoor is het mogelijk te werken met gedeponeerde leveringsvoorwaarden voor het hondentoiletteerbedrijf. Voor u als klant betekent dat een extra zekerheid: uw hond wordt behandeld door een gediplomeerde trimster.

Via de knoppen bovenaan en aan de rechterkant van deze pagina kunt u lezen en kijken hoe het er in onze salon aan toegaat.

 

Overzicht trimsalon

 

 

Copyright © TRIMSALON LOTHLÓRIEN. All rights reserved.

 


   


De trimsalon


Behandeling


Impressie


Reportage


Produkten
 


Onderwerp


Mijn hond